Independent Label Market: Barcelona

Barcelona, Spain

Dates
  • 2017-03-18
  • 2017-03-19
Hours
  • Saturday 12:00 – 20:00
  • Sunday 12:00 – 20:00
Venue Crec
Address Carrer de Blesa, 27, 08004 Barcelona, Spain
Organizer Independent Label Market
Event Email independentlabelmarketbcn@gmail.com
ATM? Unknown
Early Bird Entrance? Unknown
Description
Després de l’èxit de la primera edició de l’any passat, l’Independent Label Market torna a Barcelona amb una nova edició de la fira discogràfica que comptarà amb la presència de discogràfiques locals i altres segells d’arreu del continent.

Més de 40 segells s’aplegaran durant el cap de setmana del 18 i 19 de març al CREC, un preciós local al cor del barri barceloní del Poble Sec, per veure’s les cares i posar-se en contacte amb col·leccionistes i fans dels discos. Igual que l’any anterior, Garage Beer Co instal·larà una barra amb una nutrida selecció de cerveses artesanes i també una parada de menjar a càrrec de The fish & chips shop, un recomanadíssim restaurant de l’Eixample que serveix aquesta especialitat britànica. Per estar ben desperts, La Cherry Coffee tindran una parada a l'ILM on podreu prendre cafè durant tot el cap de setmana.

La selecció musical consistirà en selectors i dj’s programats conjuntament per l’organització de l’ILM i per l’emisora de ràdio online dublab.es, que a més a més emetran per streaming durant tot el cap de setmana. A més a més, hi haurà una agenda d’esdeveniments paral·lels força carregada que inclouran programació de dj’s d’alguns dels segells participants en el circuit de clubs de la ciutat.

L’independent Label Market és una data essencial en l’agenda de tots aquells interessants en el dia a dia de l’activitat musical de la capital catalana.

🎼

Tras el éxito de la primera edición del pasado año, el Independent Label Market vuelve a Barcelona con una nueva edición de la feria discográfica que contará con la presencia de discográficas locales y una nutrida selección de sellos de todo el continente.

Más de 40 discográficas se reunirán durante el fin de semana del 18 y 19 marzo al CREC, un precioso local en el corazón del barrio barcelonés del Poble Sec, para verse las caras y ponerse en contacto con coleccionistas y fans de los discos. Al igual que el año anterior, Garage Beer instalará una barra con una nutrida selección de cervezas artesanas y también habrá una parada de comida a cargo de The Fish & Chips Shop, un recomendadísimo restaurante del Eixample que sirve esta especialidad británica. Para ir bien despiertos, La Cherry Coffee tendrán una parada en el ILM donde serivirán cafés durante todo el fin de semana.

La selección musical consistirá en selectores y djs programados conjuntamente por la organización de la ILM y por la emisora ​​de radio online dublab.es, que además emitirá por streaming durante todo el fin de semana. También, habrá una agenda de eventos paralelos muy cargada que incluirá programación de djs de algunos de los sellos que participan de la iniciativa en el circuito de clubes de la ciudad.

El Independent Label Market es una fecha esencial en la agenda de todos aquellos interesados ​​en el día a día de la actividad musical de la capital catalana.

🎹

Following a successful debut in 2016, the Independent Label Market returns to Barcelona with another edition of the record fair which features the finest local imprints alongside several important imports from around the continent.

Over 40 independent publishers will unite for a weekend at the CREC converted warehouse in Poble Sec, to meet face-to-face with collectors and casual fans alike, fuelled by Garage craft beer and fine street food prepared by The Fish and Chips Shop. To keep spirits high, La Cherry Coffee will be serving hot drinks all weekend.

Sonic entertainment will be provided by some of the city’s most respected DJs and representatives of the labels, and will be streamed vía the internet radio station dublab.es. A programme of parallel events at several of Barcelona’s key venues is also planned.

ILM Barcelona is an essential date for the diary to show appreciation for the producers and labels that provide the soundtrack to the Catalan Capital.

independentlabelmarketbcn@gmail.com

---

Labels participating:

Aceleradora
Aljama Disc
Antinote
Autoeditarte Fabricaciones Multimedia
Banned in Vegas
Be With Records
BCore Disc
Brownswood
City Slang
Clásicos Del Ruido
Classicworks
Cougouyou Music
Cønjuntø Vacíø
Democústico
Discos Redondos
Domestica Records
Domino Recording Company
El Genio Equivocado
El Segell Del Primavera
Elefant Records
End Of Dayz
Famèlic
FAUNI GENA
Favorite Recordings
FoehnRecords
Grafiti Tapes
Grans Records
Guerssen
handle with care manufacturing
Hivern Discs
Klasse Recordings
La Castanya
Lapsus
Modern Obscure Music
Music As Usual
Nyapster
Polybius Trax
Red Panda Music
Rhythm Control Barcelona
Runaway Records
San José Tapes
Satélite K
Soul Jazz Records (Official Page)
spa.RK releases
Staubgold
Subwax Bcn
SVN SNS RCRDS
Tu Pa Tu Tu Pa Records
Urban Legend